Aitokatto-remontti

Katto on rakennuksen tärkein suoja säätä vastaan.

Pitkäaikaiseen ja luotettavasti toimivaan kattoon panostaminen ehdottomasti kannattaa. Meiltä PeltiKii Palvelulta saatte laadukkaimmat AitoKatto -remontit alusta loppuun asiakkaan toiveiden mukaisesti niin, että katto todellakin pitää ja kestää. 

Toteutamme ammattitaidolla kaikki kattoremontit, myös kattotyyppien muutokset, esimerkiksi tasakatosta harjakatoksi. Rakennamme kattoja toki myös uudisrakennuksiin.

AitoKatto on saumakatto – moderni klassikko ja kuitenkin tekninen edelläkävijä

Perinteinen saumakatto on historian paras peltikatto. Vaikka saumakattojen tekomenetelmät ovat satoja vuosia vanhoja, niin uusien ensiluokkaisten materiaalien johdosta saumakatto on tänään parempi kuin koskaan! Teknisesti olemme aina selvästi katon mitan edellä muita. Saumakattojen kestävyys on käytännössä testattu yli 200 vuoden aikana. Ajattele kirkkoja, kaupungintaloja ja muita arvorakennuksia: mikä on ollut vallitsevana kattoratkaisuna jo vuosisadat? Aito saumattu peltikatto. Tuskin sattumalta. Siitä juontaa myös brändimme nimi ”AitoKatto”.

Aito saumakatto kestää sateen ja vangitsee katseen

Saumakatto on vedenpitävä laatukatto ja ainoa peltikatto, jossa ei ole yhtään reikää. Kate kiinnitetään piilokiinnityksillä, pellit saumataan kaksinkertaisesti ja saumat käsitellään pysyvästi elastisella tiivistysaineella. Myös kaikki läpiviennit saumataan vedenpitävästi katteeseen ja kattoturvatuotteet kiinnitetään pystysaumoihin ilman yhtään reikää. Aito saumakatto on niin tiivis, että aluskatetta ei välttämättä tarvita (RT-kortti 85-11158). Oikein tehtynä saumakaton voi asentaa vaikka uima-altaan pohjaksi.

Aito saumakatto kruunaa talonne moderniksi klassisen kauniiksi kokonaisuudeksi ja piristysruiskeeksi mille tahansa kukkulalle tai talorivistöön. Saumakatto osoittaa omistajaltaan tyylitajua, ymmärrystä tekniseen ylivoimaisuuteen ja halua sijoittaa pitkäikäiseen kestävyyteen.

Saumakatto sopii ainoana peltikattona myös hyvin loiville, vain 1:10-kaltevuuden katoille. Myös monimuotoisien tai koristeellisien kattojen toteutukseen aito saumakatto on ainoa pätevä menetelmä.

AitoKatto -materiaalit

Me PeltiKii Palvelulla valmistamme kattomme 100 % suomalaisista materiaaleista kotimaisena käsityönä. Materiaalivalmistaja SSAB lupaa värivalmiille Pural Matta GreenCoat saumakatolle 50 vuoden teknisen ja 20 vuoden takuun. Voit myös valita kattosi tehtäväksi sinkitystä 350 g/m2 pellistä muutaman vuoden päästä maalattavaksi tai luonnonmukaisesta kuparista, jonka ominaisuudet ja ulkonäkö vain paranevat vanhetessaan.

Kokonaisvaltaista osaamista

Kattoremontin yhteydessä on hyvä aika tarkastella rakennuksen fysikaalista toimivuutta kokonaisuudessaan. PeltiKii Palvelu tietenkin huolehtii yläpohjan tarpeellisesta tuulettumisesta ja lämpövuotojen estämisestä putkien osalta.

AitoKatto-remontin yhteydessä sinulla on mahdollisuus tavallista edullisemmin saavuttaa jopa 25 % säästöä vuosittaisissa lämmityskuluissa lisäeristämällä yläpohjaa. Tiesitkö, että puutteellisen eristyksen tilanteessa suurin osa, jopa 60 % talon lämmöstä, karkaa juuri yläpohjan kautta. Tähän ongelmaan voimme tarjota asiakkaillemme helpon ja kustannustehokkaan ratkaisun, Paroc Puhalluskivivillan.

AitoKatto-remontin yhteydessä Paroc-puhalluskivivilla on erityisen edullinen, vaivaton, luotettava ja paloturvallinen eristysratkaisu. Kivivilla säilyttää ryhdikkyytensä ja lämmöneristysominaisuutensa läpi koko rakennuksen käyttöiän. Se ei kerää itseensä eristyskykyä ja rakenteita rasittavaa kosteutta, vaan antaa kosteuden hengittyä ulos rakenteesta. Huolella tehty kivivillaeristys maksaa itsensä nopeasti takaisin lämmityskulujen säästönä.