Miksi AitoKatto?

Kestää eliniän

Saumakatto on täydellinen valinta taloaan arvostavalle. Se ei ole kulutustavaraa, vaan kestää eliniän.

Huolella suunniteltu

Tiimimme ammattitaito on vertaansa vailla. Otamme suunnittelussa yksilölliset toiveesi huomioon.

Helppoa Sinulle

Tyytyväinen asiakas on meille kunnia-asia. Voit asua kotonasi remontin ajan. Pidämme sinut myös jatkuvasti ajan tasalla.

Kuinka AitoKatto-remontti etenee

 • Yhteydenotto

  Asiakas ottaa yhteyttä ja kertoo tarpeestaan
 • Katon kuntotutkimus

  Asiakkaan niin halutessa, voimme tehdä katon kuntotutkimuksen, joka ei velvoita mihinkään.
 • Tarjous

  Teemme tarjouksen asiakkaan kanssa käytyjen keskustelujen ja katon kuntotutkimuksen pohjalta. Otamme kaikki asiakkaan toiveet huomioon. Tarjouksen asiakas saa enintään kolmen päivän kuluessa tarjouspyynnöstä.
 • Hyväksyntä

  Hyväksytyn tarjouksen jälkeen Kattomestari sopii asiakkaan kanssa projektin yksityiskohdista. Kattomestari on asiakkaan yhteyshenkilö koko projektin ajan.
 • Toteutus

  Työt alkavat. Asiakkaalla on koko projektin ajan selkeä kuva sen etenemisestä. Kattomestarin on myös hyvä tietää asioista, jotka on syytä ottaa huomioon (esim. jos teet yötyötä ja haluat nukkua päiväsaikaan).
 • Valmista

  Kun projekti on valmis, haluamme että Sinä olet tyytyväinen. Toivomme Sinun siksi vastaavan, kun keräämme palauttaan onnistumisestamme projektissa.

 

Toimimme Kuopiosta koko Suomeen

Meille tärkeintä on tyytyväinen asiakas, joka ei enää kattoremonttimme jälkeen palvelujamme tarvitse – kattomme nimittäin kestävät eliniän. Toki palvelemme asiakkaitamme mielellämme aina uudestaan ja uudestaan, jos vaikka muutat uuteen kotiin. Uskomme, että tyytyväisin asiakas on asiakas, joka tietää mitä hänen katollaan remontin aikana tapahtuu. Palveleva kattorakentamisen ammattilaistiimimme pitää sinut ajan tasalla koko projektin ajan. Kerromme mielellämme lisää, joten voit kutsua meidät vaikkapa tekemään veloituksettoman katon kuntotutkimuksen.