Asiakastarinat

Konesaumakatto uuteen kotiin

Olimme alun perin pohtineet tiilikattoa, mutta perehdyimme asioihin perusteellisesti, ja päädyimme valitsemaan konesaumakaton. Saumakatto vakuutti kestävyydellään ja huoltovapaudellaan.
 
Tarjouspyynnön lähetimme kuudelle yritykselle, joista valitsimme AitoKaton. AitoKaton tarjous oli selkeä, ja saimme sen nopeasti. Tarjouksen yksityiskohtaisuus ja yrityksen asiantuntemus vakuuttivat ja herättivät luottamusta.
 
Projekti oli huoleton, varsinkin kun emme sen aikana vielä asuneet kohteessa. AitoKatto hoiti alusta loppuun kaiken, katolle asennettavia lumiesteitä myöten ja piti meidät ajan tasalla. Kokonaisuudesta jäi hyvä mieli, kun asiat sujuivat sovitusti, eikä projektista tarvinnut kantaa huolta. Tärkeää oli myös aikataulujen pitäminen, koska taloa rakennettiin myös muilta osin samaan aikaan.
 
– Jaana ja Vesa Liesivuori

Kattopellin vaihto mökkiin ja saunarakennukseen

Löysimme AitoKaton googlaamalla. Jo ensimmäisestä puhelusta lähtien tekijöistä huokui asiantuntemus ja ottautuminen asiaan, mikä vakuutti meidät. Paikallisuus oli myös tärkeä kriteeri valinnassa.
 
Projektin aikana saimme jatkuvasti tietoa sen etenemisestä. Saimme myös kuvia projektin eri vaiheista. Pieni virhe tapahtui syöksytorvien paikan kanssa, mutta AitoKatto korjasi virheen samaan hintaan, ja itse lopputulos oli erinomainen.
 
Kaiken kaikkiaan olimme projektiin erittäin tyytyväisiä, ja voimme suositella AitoKattoa.
 
– Marko Launonen

Tilaa ilmainen katon kuntotutkimus