Katto on rakennuksen tärkein suoja säätä vastaan. Pitkäaikaiseen ja luotettavasti toimivaan kattoon panostaminen kannattaa ehdottomasti.

Aito Katto Oy suorittaa laadukkaimmat kattoremontit alusta loppuun asiakkaan toiveiden mukaisesti niin että katto todellakin pitää ja kestää.

Toteutamme ammattitaidolla kaikki kattoremontit, myös kattotyyppien muutokset, esimerkiksi tasakatosta harjakatoksi.

Lisälämmöneristys

Kattoremontin yhteydessä on hyvä aika tarkastella rakennuksen fysikaalista toimivuutta kokonaisuudessaan. AitoKatto tietenkin huolehtii yläpohjan tarpeellisesta tuulettumisesta ja lämpövuotojen estämisestä putkien osalta.

AitoKatto-remontin yhteydessä sinulla on mahdollisuus tavallista edullisemiin saavuttaa jopa 25% säästöä vuosittaisissa lämmityskuluissa lisäeristämällä yläpohjaa. Tiesitkö, että puutteellisen eristyksen tilanteessa suurin osa, jopa 60% talon lämmöstä karkaa juuri yläpohjan kautta. Tähän ongelmaan voimme tarjota asiakkaillemme helpon ja kustannustehokkaan ratkaisun.

Paroc Puhalluskivivilla

AitoKatto-Remontin yhteydessä Paroc-puhalluskivivilla on erityisen edullinen, vaivaton, luotettava ja paloturvallinen eristysratkaisu

Kivivilla säilyttää ryhdikkyytensä ja lämmöneristysominaisuutensa läpi koko rakennuksen käyttöiän. Se ei kerää itseensä eristyskykyä ja rakenteita rasittavaa kosteutta, vaan antaa kosteuden hengittyä ulos rakenteesta.

Huolella tehty kivivillaeristys maksaa itsensä nopeasti takaisin lämmityskulujen säästönä.

Tilaa sinäkin Suomen eniten käytetty puhalluseriste jo tänään. Pääset heti säästämään kämmityskuluissa ja asumaan mukavammin.